Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк зізналася, що її основний дохід – зовсім не зйомки в телешоу. Де ж знаменитість заробляє?

Леся Нікітюк - популярна телеведуча і успішний блогер. Зірка заробляє достатньо, щоб ні в чому собі не відмовляти. Леся балує себе модним одягом, подорожами за кордон, походами у фешенебельні ресторани. Що ж приносить знаменитості найбільший дохід?

У недавньому інтерв'ю Леся зазначила, що на ТБ працює чи не безкоштовно. А ось основний дохід зірці приносить її блог в Instagram. У популярній соцмережі на Нікітюк підписано 3,7 мільйона чоловік, а кожен її пост набирає понад 50 тисяч лайків. Природно, зірка екрану дорого бере за рекламні пости.

"За минулий рік у мене було одне шоу "Хто зверху?" на каналі і ми всі майже просиділи без роботи, я дуже рада, що встигла потрапити в цей вагон соцмереж і молоді», - зазначила Леся.

При цьому Нікітюк не типова інста-діва. Зірка екрану не боїться виглядати на фото негламурно. Навпаки, найбільший резонанс викликають пости Нікітюк, в яких вона демонструє своє почуття гумору. Так, нещодавно теледива спеціально опублікувала фото, на яких за допомогою фотошопу змінювала пропорції свого тіла.

Нещодавно з блогом Нікітюк трапилася неприємна історія. Хаккери зламали аккаунт зірки і виклали в мережі її відверте фото і скріни особистого листування. Лесі вдалося швидко повернути контроль над своїм блогом.

Незважаючи на те, що телебачення не приносить Нікітюк відчутного заробітку, вона не готова кинути улюблене заняття. Зірка зізналася, що просто не уявляє себе в ролі домогосподарки.

Як повідомлялося раніше, Леся Нікітюк позувала в оригінальному вбранні. Зірка навіть на рибалці виглядає спокусливо.

Hyser також писав, що шанувальники запідозрили Лесю Нікітюк у пластичній операції. Теледива стала копією Таїсії Повалій.