Відомому російському виконавцю Філіпу Кіркорову відтепер не раді в Україні.

Справа в тому, що артист був включений до Переліку осіб, які становлять загрозу національній безпеці України. Відповідною інформацією з цього приводу поділилося Міністерство культури та інформаційної політики, пише "Апостроф".


Таким чином, Кіркоров Філіп Бедросович був включений до Переліку осіб наказом МКІП від 22 червня 2021 року з урахуванням листа Служби безпеки України, який прийшов їм 11 червня. У прес-службі повідомили, що процедура автоматична, тому Мінкульт самостійно не приймає рішення включати чи ні окремих осіб в згаданий список.

Поки не уточнюється, що могло стати причиною такого рішення саме СБУ, але можливо про це стане відомо трохи пізніше. Однак є припущення, що вся справа у висловлюваннях Кіркорова, який назвав український Крим "російським" і незаконно відвідував півострів. Примітно, що у російського співака є звання Народного артиста України.

Мінкульт вніс Кіркорова в чорний список, фото: факти

Варто відзначити, що, те, що Філіп Кіркоров був внесений в так званий "чорний список" означає заборону показу на телебаченні програм з його участю. Крім того, на початку цього року міграційний департамент на прохання Міністерства закордонних справ вніс російського виконавця Філіпа Кіркорова на 5 років до списку небажаних у Литві осіб за гастролі в окупованому Криму.

Але цю заборону артист збирається оскаржити в судовому порядку.

Раніше "Hyser" писав про те, що співачка Настя Каменських осоромилася через фотошоп.

Також наш портал повідомляв, що російська телеведуча Ксенія Собчак невдало показала, що таке любов.

Нагадуємо, що гуморист Гарік Харламов помічений в компанії точною копією Христини Асмус.