Григорій Лепс стривожив фанатів зовнішнім виглядом

Відомий російський виконавець Григорій Лепс має велику армію шанувальників, яких часто радує новими знімками з виступів або життя. Так, цього разу артист на своїй сторінці в instagram опублікував знімок, на якому позує без гриму і окулярів. Зовнішній вигляд зірки трохи спантеличив користувачів мережі.

Григорій Лепс завжди виходить на сцену до слухачів при "повному параді", що не дивно, адже перед концертом його гримують і підбирають вбрання. Однак на новому знімку артист постав перед фанатами зовсім не в тому образі, в якому його всі звикли бачити.

Співак поділився знімком на якому позує без гриму й окулярів. Навіть не особливо вдивляючись можна помітити, що роки все-таки почали брати своє. Волосся в артиста посивіло, а обличчя злегка опухло. Одягнений Лепс у звичайну футболку, штани й кросівки.
Шанувальники активно стежать за життям улюбленого артиста, тому новий знімок незабаром щосили почали обговорювати користувачі Мережі. Тут думки фанатів розійшлися. Деякі назвали зірку дідусем, а інші відзначили, що він відмінно виглядає.
"Кращий дідусь", "Григорій Вікторович ви чудово виглядаєте 💪💪💪 а ваші цифри розшифровуються я - є любов ❤", "Гриша дорогий яскравих, прекрасних, дивовижних, незабутніх життєвих і творчих подарунків і сюрпризів. Нових цікавих, творчих робіт, проєктів, перемог, які вам подарують, неймовірну глядацьку любов, захват, захоплення, самі іскріння, незабутні, прекрасні, світлі почуття і емоції. Продовжуйте радувати, захоплювати і дивувати, вашого глядача, вашим неймовірним талантом і творчістю. Всіх благ вам і з богом, дорогий Гриша, в кожен новий день", - написали в коментарях.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram