Відома російська балерина Анастасія Волочкова вже давно не сходить з вуст сучасної громадськості.

Вона підкорила глядачів не тільки своїми виступами, а й шпагатами, в які сідає при першій нагоді. Однак не всі вважають, що це красиво і благають зупинитися.

Також балерина любить публікувати фотографії, на яких позує ню, прикрившись невеликими предметами.

Цього разу зірка балету вирішила показати себе після лазні, прикрившись банним віником. По обличчю Волочкової видно, що лазня вдалася на славу, а фотозвіт для соціальних мереж підоспів для її фоловерів, жадібно стежать за життям зірки.

На голову Настя одягла утеплену шапку і посміхаючись, схрестила ноги в моменті.

Знімок був зроблений у дворі будинку балерини. Вона звернула увагу своїх підписників на те, що позаду неї цвіте бузок. Правда, зовсім не по сезону, але вся справа в тому, що квіти у неї штучні.

"Жаркие дни-прекрасное время для русской бани и холодной Купели.👍 Наслаждаюсь под посаженной мною сиренью.😊 Как она в моем исполнении с искусственными гроздьями?🐣😂🙈 Но это был вынужденный ход😂 Я очень люблю Цветы!🌺 Цветёт и пахнет😂😆", – розповіла передплатникам Волочкова.

"Вспомнилась поговорка.." без порток но в шляпе ", "О, Боже! Опять голая!? Зачем, и так все видели, ничего нового.", "Жаркие дни в мою честь- прекрасное для меня время для моей русской бани и моей холодной Купели...а далее по тексту😂", "Боже ну сколько можно! Одно и тоже. Или шпагат или купель.😢😢😢😢😢", "Как всегда голая. Фантазии не хватает. А потом удивляется почему меня люди обсуждают.", "Настя зачем оголяться уже наизусть выучили ваше тело😮", "Просто стыд и срам!", " Не могу понять ?????!!!! Тот кто пишет , ЧТО нравиться....льстят??? Или правда нравиться ??? Есть же у Насти классные фотки!!!! Ноооо этооо!!!!" (Орфографія збережена -прим. ред.), - пишуть обурені підписники.

instagram.com/volochkova_art

instagram.com/volochkova_art

instagram.com/volochkova_art

Раніше Hyser писав про те, що відома виконавиця Ані Лорак заінтригувала романтикою з незнайомцем на пляжі.

Також Hyser повідомляв, що Анастасія Волочкова показала, як розважається після розриву з коханцем.

Нагадаємо, що Максим Галкін показав Аллу Пугачову без макіяжу.