Анна Седокова поділилася яскравим відео

Відома українська виконавиця Анна Седокова, яка зараз живе і виступає в Росії активно веде свою сторінку в соцмережах і регулярно ділиться з фанатами яскравими і нерідко досить пікантними кадрами. Так, цього разу співачка на своїй сторінці в instagram показала обличчя зблизька, чим налякала шанувальників.

Анна Седокова має багатомільйонну армію шанувальників, які активно стежать за життям зірки, тому новий контент на її сторінці з'являється регулярно. Нерідко знаменитість похвалитися своїми формами і публікує пікантні знімки в найвідвертіших нарядах або практично без них.

На цей раз Седокова в леопардовій сукні і яскравим макіяжем вирішила заспівати шанувальникам на камеру. По на тлі грає пісня співачка, підспівує і підтанцьовує під неї. Шанувальники тут же активізувалися і почали коментувати нову публікацію зірки. Багато обмежилися компліментами, проте знайшлися і ті, хто розкритикував яскравий макіяж зірки і навіть злякався.

Справа в тому, що однією з прихильниць Седокова нагадала відому російську співачку Юлію Началову, яка померла у 2019 році. Виконавиці було всього 38 років.

"Від того, що мені подобалося, нічого не залишилося. Аж страшно", "Началову нагадало", "Ви красива коли природна. Я дивуюся як ви всі боїтеся старіти!", "Забагато макіяжу", "І куди стільки фільтрів і фотошопу. Смішно вже", "А верхня губа в кінці теж потанцювати захотіла?)) Мене, часом, лякають ці маски..", "Сукня з цим принтом у поєднанні із засмагою і такими небесно-блакитними очима просто гармата", - написали під відео.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Анна Седокова показала шанувальникам, як знімає стрес.

Також наш портал інформував, що російський співак Григорій Лепс показав фанатам, як виглядає без гриму і окулярів.

Нагадаємо, що Максим Галкін показав, як відгуляв ювілей.