Відпочиваючих у Кирилівці налякали великі змії у воді.

Варто відзначити, що вони були помічені не тільки на цьому популярному курорті, але і в Бердянську. У просторах інтернету було опубліковано відповідне відео, на якому можна побачити змію, вільно плаваючу у воді. Про це пишуть "Факти".


Зрозуміло, такі живності в морі можуть налякати відпочиваючих і доставити якийсь дискомфорт, але багато користувачів визнали це все інсценуванням і не повірили в побачене. Однак деякі все-таки не на жарт перелякалися і відзначили, що це плазун дуже небезпечний, звертаючи увагу на капюшон у змії.

В результаті під постом зав'язалася палка дискусія. Примітно, що останнім часом змій часто згадують в соцмережах, стверджуючи, що їх часто помічають на пляжах в Кирилівці, на лимані, Примпосаді і Бердянську.


До слова, не так давно відпочиваючі в курортній Кирилівці почали скаржитися на появу медуз. Вони, імовірно, з'явилися на пляжі в результаті сильних злив, через які також були підтоплені бази відпочинку і розмиті дороги.

Примітно, що і минулого року "навали" медуз зіпсували туристам відпочинок на березі Азовського моря. Тоді, швидше за все, вся справа була в різкому підвищенні температури повітря.


Раніше "Hyser" писав про те, що у Києві повідомили про небезпеку на пляжах і порадили місцевим жителям утриматися від купання у водоймах.

Також наш портал повідомляв, що на одеський пляж зійшов зсув, чим відпочивальники сильно налякані.

Нагадуємо, що туристів попередили про зміни в Туреччині з 1 липня.