Телеведуча скандального російського телепроекту «Дом-2"Ксенія Бородіна своїми публікаціями в Instagram всіляко натякає на те, що в її особистому житті почався новий етап.

Чутки про те, що телезірка знаходиться на межі розлучення з блогером Курбаном Омаровим в мережі ходять вже кілька місяців, але офіційного підтвердження вони не знаходили. Однак в недавній бесіді з журналістами росЗМІ, вона підтвердила, інформацію про розлучення.

З чуток, Бородіна викрила чоловіка в зраді з екс-учасницею телебудівництва "Дом-2" Татою Блюменкранц, але сам він запевняв, що нічого подібного не було.

Пара одружилася 2015 році, через рік Ксенія Бородіна народила дочку Теону. Від першого шлюбу у телеведучої є дочка Марія від московського підприємця Юрія Будагова.

Ксенія Бородіна з дочками-Теоною і Марією. Фото: Instagram

Варто відзначити, що це не перший скандал через невірність Омарова. Близько п'яти років (під час вагітності дружини) він нібито зрадив їй із зіркою серіалу «Універ» Настасею Самбурською. Тоді Бородіна написала в соцмережі гнівний пост, в якому розповіла про любовні пригоди свого обранця і його друзів, що прикривають ці «походи наліво».

Через деякий час телеведуча зізналася, що марно винесла сміття з хати і продовжила створювати ілюзію сімейної ідилії. Очевидно, цього разу терпінню знаменитості прийшов кінець. Втім, на сторінці Курбана Омарова ніяких заяв на тему розставання з матір'ю своєї дочки на момент підготовки цієї публікації – не було.

Раніше "Hyser" писав про те, що У мережі показали Неллі Уварову, яка набрала у вазі.

Також наш портал розповів про те, що Ксенія Собчак показала, як виглядає справжнє кохання.

Нагадуємо, що Ольга Бузова заробляє більше, ніж знамениті театральні Діви.