У Києві на проспекті Бандери почався Капітальний ремонт і тому рух транспорту затруднено.

У Києві на ділянці дороги в районі проспекту Бандери знову ускладнено рух транспорту через ремонт дорожнього покриття. У зв'язку з цим до 28 червня буде змінено маршрут транспорту на проспекті.

Так, з 22:00 25 червня до 15:00 28 червня рух тролейбусів на проспекті Степана Бандери та вулиці Олени Теліги (на ділянці від вулиці Героїв Сталінграда до вулиці Ольжича) буде закрито.

Рух тролейбусів буде організовано:

  • маршрут № 25 - від вулиці Свободи до ст. м. " Лук'янівська";
  • маршрути № № 29,31 - від ст. м. "Дарниця" та вул. Милославської до ст. м. "Мінська";
  • маршрути № № 27, 30 - від ст. "Київ-Волинський" та вул. Кадетський Гай до вул. Ольжича;
  • маршрут № 34 від вул.Північної до вул. Степана Бандери.

Також певні зміни торкнуться й інших маршрутів тролейбусів. Наприклад, буде збільшено кількість рухомого складу тролейбуса № 47 та подовжується режим роботи автобусів маршрутів №№ 21, 101.

Киянам настійно рекомендують ретельно продумувати свій маршрут заздалегідь, щоб потім не стояти в пробках і не спізнюватися у своїх справах орієнтовно масштабні ремонтні роботи в цьому районі триватимуть до 15 серпня. Можливо, що в цьому графіку будуть деякі зміни. Про них обов'язково повідомлять всім киянам і жителям міста. Адже якщо закривають таку велику ділянку дороги, то це призводить до утворення пробок.

А Київ і так славиться великою кількістю заторів. Хоча місцева влада намагається розвантажити багато доріг. Але кількість машин занадто велика. Тому вранці і ввечері, як правило, рух по головних вулицях дуже утруднено.

Раніше Hyser писав про те, що у Києві готують під знесення ще один пам'ятник.

Також писали, що у Києві повідомили про небезпеки на пляжах, це дуже небезпечно для здоров'я людини.

Нагадаємо, що у Києві сталася серйозна ДТП, постраждали пішоходи.