Сильний дощ і шквальний вітер обрушилися на Рівненську область. Руйнівний ураган і грози накоїли багато бід.

Рівненська область постраждала від сильного урагану. Шквальний вітер, сильний дощ і гроза накоїли бід: поламали стовпи, обірвали лінії електропередач, зносили дахи з будинків, виривали з коренем дерева і т.д. Люди рятувалися від негоди вдома, а ось тим, кого негода застала в дорозі, не пощастило. Машини буквально плавали по дорогах, а обласна траса була перекрита.

Через сильний вітер було повалено безліч дерев. Вони падали на припарковані машини і обривали лінії електропередач. Деякі населені пункти в області досі залишаються без світла.

Рятувальники і комунальні служби вже почали боротьбу з наслідками урагану. Однак усунути всі неприємності, які принесла стихія, не так-то просто. Ураган вирував недовго, а ось його наслідки усувати набагато довше.

Міська та обласна влада підраховує збитки, який завдав буревій в області. Пощастило, що обійшлося без людських жертв.

Зазначимо, що про погіршення погодних умов синоптики зазвичай попереджають заздалегідь. Тому в разі наближення урагану, найкраще залишатися вдома і не виходити на вулицю без крайньої необхідності.

Як повідомлялося раніше, синоптики попередили українців про негоду, що насувається. Очікується ураган, грози і шквальний вітер. Які області під ударом стихії?

Hyser також писав, що територією України пронісся буревій. Які області постраждали? Відео та фото шокують.