Зірки сучасного шоу-бізнесу нерідко самі провокують чутки про своє особисте життя. Чиїсь зведення з "любовного фронту" в мережу потрапляють випадково, а хтось робить це спеціально.

Так, на сторінці популярної російської актриси і зірки серіалу «Вороніни» Катерини Волкової з'явилося кілька провокаційних фото, зроблених на зустрічі з колегами по акторському цеху.

Артистка розмістила спільні знімки з актрисою Агатою Муценіеце. Але увагу користувачів соцмереж привернули ні наряди або зачіски знаменитостей, а їх «цікаве положення».

У підписі кадрам Катерина Волкова пояснила, що стало причиною їх зовнішніх метаморфоз: «Трошки вагітні з @agataagata. 😅Шановна черешня, а яке стоп-слово? 🤣👋🏻🍒».

У коментарях до посту фоловери оцінили її почуття гумору: "Агата після розлучення дуже покращала)) 😍", "❤️❤️❤️❤️❤️ви такі милі, як сестрички 🙌", "Чудові і шикарні дівчата! 🔥 ", "Катя, ви прям прекрасні. Розкішний дует❤️❤️❤️", "Стоп слово для Агати "худнути треба для ролі"!"

Не забули шанувальники відзначити і те, що після розлучення з актором Павлом Прилучним Агата Муценіеце стала виглядати набагато привабливіше і свіже. Крах їх сімейної ідилії був гучним і скандальним: актриса звинуватила батька своїх дітей в рукоприкладстві і згубних звичках.

Потім вона разом з сином і дочкою переїхала від зірки «Мажора». Але інсайдери стверджують, що пара зуміла налагодити дружні стосунки з екс-чоловіком заради спільних чад. Що стосується нової пасії Павла Прилучного, то нею стала зірка "татових дочок" Мирослава Карпович.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі розкрили цікаві подробиці і життя Павла Прилучного.

Також наш портал розповів про те, що Сергій Безруков показав, як виглядає його " син "з серіалу"Бригада".

Нагадуємо, що Гарік Харламов був помічений в компанії привабливої блондинки, дуже схожою на його колишню дружину.