На Київському морі сталося ПП, яке забрало життя батька і двох його дочок.

Трагічний випадок стався в акваторії Київського водосховища біля села Лебедівка Вишгородського району. Молодшу доньку лікарі намагалися врятувати, але їхні зусилля виявилися марними. Дитина померла в лікарні. Тіло старшої дочки змогли знайти рятувальники тільки через два дні після трагедії. А ось тіло 36-річного чоловіка виявили лише через п'ять днів з моменту трагедії.

"20 червня по Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що в акваторії Київського водосховища, ймовірно, потонули три людини: 36-річний батько і двоє дітей 10 і чотирьох років", - йдеться в повідомленні ДСНС.

Очевидці розповіли про те, що два матраци, на яких відпочивали батько і дві дівчинки, віднесло від берега вітром. При цьому вода була досить спокійною. Як виявилося, що матраци з чоловіком і дітьми перекинулися і їх викинуло у воду. Це і стало причиною трагедії.

Жінка, яка стала свідком трагедії розповіла про те, що вона не розуміє як матраци могло перевернути. Тому що вода була спокійною. Вона бачила, як на сушу дістали маленьку дитину. Їй робили штучне дихання. Але це вже не допомагало. Приїхала швидка допомога, яка забрала дитину, але її навіть не встигли довести до лікарні, вона померла по дорозі.

Тіло старшої дочки змогли виявити в 10 км від місця трагедії. Його віднесло так далеко течією води.

Сім'я проживала недалеко від водосховища. Про них нічого ніхто поганого не міг сказати. У жінки, яка втратила всю сім'ю, залишилася тільки мама. Але кілька років тому чоловік мами також трагічно загинув. Односельці шкодують про те, що трапилося. Тата з Його дочками поховають разом на кладовищі. Поки подробиці траурної процесії невідомі.

Раніше Hyser писав про те, що у київській багатоповерхівці прогримів потужний вибух, люди налякані.

Також писали, що у Києві відомий тренер загинув у ДТП, їхав на мотоциклі.

Нагадаємо, що на Крим обрушилася трагедія, є постраждалі.