Молода дружина популярного українського виконавця Віктора Павлика опублікувала на сторінці в Instagram другу частину докладної розповіді про свої недавні пологи.

До слова, перша частина оповідання новоспеченої матері викликала бурхливу реакцію у користувачів соцмереж, оскільки далеко не всім її відвертість припала до душі.

Так, Катерина Репяхова зізналася, що пологи пройшли для неї вкрай болісно: «Мені настільки було боляче, що я не відчувала вже сутичок. Тільки відчувала, як виходить головка… Я була вже десь в іншому просторі»

Вона зазначила, що не з першого разу чула прохання і вказівки лікарів. На певному етапі дружина артиста заявила акушерці: "Я почала кричати, що до 3-х я помру". Але потім побачила новонародженого сина і забула про біль: "Я плакала. Розмовляла з Мишко. Все навколо стало неважливим".

Віктор Павлік був присутній на пологах і підтримував кохану в пологовому будинку: "Чоловік був поруч. Згадую ці моменти з посмішкою". Варто відзначити, що на цей раз хейтери не активізувалися, а тому в коментарях Катерини зібралися ті, кому близька її думка і її міркування.

До слова, різниця у віці між Катериною Репяховою і Віктором Павликом становить 29 років. Але вони запевняють, що не думають про це, а просто насолоджуються життям і сімейним щастям.

Раніше "Hyser" писав про те, що Молода дружина Віктора Павліка поділилася емоціями в статусі новоспеченої матері.

Також наш портал розповів про те, що Регіна Тодоренко повідомила про трагедію, що сталася в день її народження.

Нагадуємо, що відомий український співак став батьком вчетверте.