Співачка Наташа Корольова показала шанувальникам, як проводить час з чоловіком Сергієм Глушко за зачиненими дверима їхньої спальні. Артистка опублікувала пікантні кадри, на яких чоловік ніжно цілує їй пальці на ногах…

Після історії зі скандальною зрадою в зірковій родині, шанувальники з цікавістю спостерігають за розвитком їхніх стосунків після примирення.

Як відомо, восени минулого року в мережу потрапив відеозапис інтимних розваг Тарзана з молодою актрисою Анастасією Шульженко. Після цього шоумен зізнався, що дійсно був невірний законній дружині. На подив хейтерів, зіркове подружжя після цього не розлучилося.

Наташа Корольова в інтерв'ю Ксенії Собчак заявила, що коханий вчинив проступок, але зробив це в силу своєї довірливості і невміння говорити «ні».

Зараз артисти живуть в заміському будинку в підмосковному селищі Крекшино і часто радують фоловерів фото і відеозвітами про своє зоряне життя. Так, в Instagram-stories Наташа Корольова показала ласки від коханого і запропонувала гостям сторінки вгадати, яким малюнком він доповнив її педикюр.

Трохи пізніше в акаунті виконавиці з'явився фотозвіт про те, як Наташа Корольова і її чоловік блищали на фестивалі "Жара" (до того, як було оголошено про його закриття).

Наташа Корольова і Сергій Глушко. Фото: Instagram

Раніше "Hyser" писав про те, що Ігор Ніколаєв опублікував цікаве фото і наштовхнув шанувальників на обговорення його здоров'я.

Також наш портал розповів про те, що у мережі з'явилися кадри дивних розваг Наташі Корольової і Філіпа Кіркорова.

Нагадуємо, що мама Наташі Корольової одягла рвані джинси і обурила публіку безглуздою поведінкою.