Про дружбу Філіпа Кіркорова і співачки Ані Лорак ходить чимало чуток. Коли поп-король російської естради взяв під опіку молоду колегу по естрадному цеху, в шоу-бізнесовому закуліссі заговорили про їх любовний зв'язок.

Але самі артисти неодноразово запевняли цікавих фанатів у тому, що ніякої романтики в їхніх стосунках – немає. А нещодавно Філіп Бедросович, на думку користувачів соцмереж, нечесно вчинив по відношенню до Ані Лорак, коли не підтримав і не захистив від хейтерських нападок.

Історія почалася з того, що співачка дала відверте інтерв'ю і розповіла про харасмент з боку продюсера Костянтина Меладзе. Спочатку вона повідала про недвозначну пропозицію з боку керівника групи "ВІА Гра", але опинившись під шквалом критики, заявила, що просто була не правильно зрозуміла.

За відомостями інсайдерів, Кароліна усвідомлено опинилася від своїх слів, оскільки не захотіла ризикувати кар'єрою і репутацією. При цьому багато хто очікував, що Філіп Кіркоров якщо не виступить на її захист, то хоча б прокоментує конфлікт своєї давньої подруги з чоловіком Віри Брежнєвої. Але музикант вважав за краще не висловлюватися на цю тему.

А днями в його мікроблозі знову почали миготіти спільні фото з Ані Лорак. Втім, в її акаунті також з'явилися схожі кадри:

У коментарях до посту фоловери компліментами оцінили зовнішній вигляд Лорак на музичному заході: "Складена по молекулам. Ідеальна", "Справжня красуня".

Не обійшлося і без зауважень на адресу вокалістки від уважних гостей сторінки: "А де, нога на 6 фото?))"

Раніше "Hyser" пислав про те, що Ані Лорак захопила шанувальників ідеальною фігурою в стильному вбранні.

Також наш портал розповів про те, що Ані Лорак зворушила соцмережі спільними знімками з дочкою, яка підросла.

Нагадуємо, що Філіп Кіркоров опублікував фото з дружиною Влада Топалова і згадав про сина.