Ольга Сумська записала гнівне відеозвернення. Зірка була незадоволена Умовами, в яких їй довелося подорожувати.

Днями Ольга Сумська поверталася додому з гастролей у Кременчуці. Актриса разом зі своїми колегами вирішила скористатися послугами "Укрзалізниці"» Однак зірка залишилася незадоволена сервісом.

Як виявилося, зазвичай актриса подорожує у вагонах СВ. однак на цей поїзд купити квитки в СВ-вагоні не вдалося, тому зірці довелося задовольнятися простим купе. Але тут Сумську чекав неприємний сюрприз. Виявилося, що в купе немає кондиціонера. А оскільки на вулиці стояла нестерпна спека, у вагоні було дуже жарко і душно.

Такі умови обурили зірку українського шоу-бізнесу і змусили її записати гнівне відеозвернення до керівництва "Укрзалізниці» .

«Кременчук нас дуже тепло приймав, чого не скажеш про потяг, у який я сіла. Не було СВ, отже, їду у вагоні-купе. Де немає, увага, кондиціонування. Можете таке уявити? Не знаю, як буду спати, це просто жах. Якщо зачиню двері-буде пекло. Не спатиму до 5 ранку. Як таке може бути у 21 столітті?» - написала Ольга в Facebook.

Багато фоловерів підтримали зірку, зазначивши, що сервіс в "Укрзалізниці", дійсно, залишає бажати кращого. Однак знайшлися і ті, хто порадив актрисі «спуститися з небес на землю» і хоч раз проїхатися на метро або в маршрутці.

Як повідомлялося раніше, Ольга Сумська поділилася з шанувальниками яскравим знімком. Актриса показала своє обличчя без макіяжу і фільтрів.

Hyser також писав, що старша дочка Ольги Сумської Антоніна Паперна публічно зізналася в коханні старшому чоловікові. Куди тільки дивиться її коханий Володимир Яглич?!