Російський політолог Дмитро Орєшкін розповів про те, що у Росії немає майбутнього.

Російський політолог Дмитро Орєшкін розповів про те, що в України є майбутнє, а от у путінського режиму - ні. На думку експерти путінський режим існує по той момент, поки живий сам Путін. Як тільки його не стане, то вся система кане в літо. Що стосується самої Росії, яка несе на собі цей режим, то її майбутнє вельми сумнівно на цьому тлі.

"Для мене здається очевидним, що Путін успішно вирішує тактичні завдання зі збереження свого режиму. Але точно так само успішно вирішують свої завдання і Кім Чен Ин, і Мадуро. Але що відбувається при цьому з територіями і з народом, які ці товариші опікують, - ось, що найцікавіше", - сказав він.

Політолог навів у приклад колись багаті країни, які втратили всі свої можливості якраз через політичні режими, які на той момент були в них. Таке в історії зустрічається не в перший раз і Росія, судячи з усього, активно рухається цим шляхом, геть забуваючи про те, які можуть бути від цього наслідки.

Політолог також зазначив, що Росія володіє дуже великими ресурсами. І зараз мова йде не тільки про природні ресурси. Але незважаючи на всі свої багатства країна продовжує скочуватися вниз. Вона втрачає всі свої економічні можливості і активи.

На даний момент, як вважає політолог, Путін контролює обстановку в країні, "підгодовує Олександра Лукашенка і Придністров'я", а силовики контролюють ситуацію, поки це буде вигідно Путіну.

Але цей план дій веде в нікуди. Він завідомо провальний і з ним немає ніякого майбутнього для російського народу. А ось Україна навпаки набирає обертів свого економічного і політичного розвитку.

Раніше Hyser писав про те, що у Києві мають намір знести пам'ятник на знак дружби між Києвом і Москвою.

Також писали, що Росія завдала удару по британському кораблю.

Нагадаємо, що у Росії ведмідь напав на групу туристів.