Народний депутат від партії "Опозиційна платформа - За життя", кандидат наук з державного управління Ілля Кива дивним чином відзначився у соцмережах.

Він вирішив пройтися по столичному Андріївському узвозі, де йому прийшла думка зняти цікавий ролик. Так, прогулюючись він взяв два німецькі військові кашкети часів Другої світової війни і підпалив їх на очах перехожих, знявши все, що відбувається на відео. Про це пише "Головнокомандувач".

Ілля Кива влаштував підпал на Подолі і пригрозив українцям, фото: Громадське

Таким чином, трихвилинне відео за участю Ківи опублікував його колега по фракції Вадим Рабінович. На кадрах зафіксовано, як Ілля Ківа бере кашкети з прилавка продавців сувенірної продукції, яких повно на спуску, розміщує їх поруч на тротуарі, обливає синтетичним палієм вогню і підпалює.

Таким чином, депутат спробував висловити своє ставлення до продажу подібної комуністичної символіки. Крім того, це свого роду відповідь на протест з його боку на спробу правоохоронних органів притягнути його до кримінальної відповідальності за використання комуністичної символіки.


Примітно, що в той час, як багато висміяли вчинок Ківи, сприйнявши його як дешевий піар, деякі користувачі його все-таки підтримали. Однак порадили такі речі робити все ж подалі від людей.


Раніше "Hyser" писав про те, що публічна ганьба Ківи через радянську вушанку отримала несподіване продовження.

Також наш портал повідомляв, що Іллю Ківу знову засікли в Раді за дечим непристойним.

Нагадуємо, що момент бійки Ківи і Тимошенко насмішив мережу.