Експерти розповіли про деякі доступні продукти, які уповільнюють старіння

Величезна кількість українок бажають зберегти свою молодість, і для цього використовують незліченну кількість кремів, сироваток і лосьйонів, які спрямовані на те, щоб відстрочити старість. При цьому, однак, варто враховувати, що для того, щоб подібні засоби працювали, необхідно дотримуватися здорового харчування. Портал "Lady Health"розповів про продукти, які корисні для збереження молодості.

Так, експерти заявляють, що в справі збереження молодості допомогти можуть, наприклад, темно-зелені листові овочі, такі як шпинат і капуста. У них міститься велика кількість поживних речовин, а 8 тижнів дієти з листовими овочами здатні зупинити старіння на 2 роки, змінюючи ДНК. Для максимального ефекту, в день потрібно з'їдати по дві порції.

Крім того, експерти рекомендують українкам звернути увагу і на ягоди, зокрема на полуницю, чорницю, малину і ожину. Ці ягоди багаті антиоксидантами і антоціанів, які запобігають вікові зміни обміну речовин. Крім того, чорниця, наприклад, зміцнює серце і дозволяє людині зберігати когнітивні функції з віком. Кожен день потрібно з'їдати по жменьці ягід.

Користь можуть надати і спеції. Наприклад, половина чайної ложки куркуми в їжі дозволяє організму звернути процес старіння. Таким же ефектом володіє і розмарин, її також варто додавати по половині чайної ложки в день. Корисними також вважаються імбир, кориця і червоний перець.

Зберегти молодість дозволить і часник, оскільки всі продукти, що відносяться до сімейства цибулі, є важливими пребіотичними продуктами, які оздоровлюють кишечник, стан якого відбивається на зовнішності людини.

Останньою категорією продуктів, яку рекомендують експерти, є фрукти. Яблука, гранати і мандарини містять протизапальні поживні речовини, однак при їх вживання варто звертати увагу на кількість цукру, щоб уникнути його різкого підйому в крові.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що стало відомо, які Літні фрукти можуть надавати небезпеку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лікарі розповіли українцям, як чистити судини вдома.

Також "Hyser" писав, що стало відомо, які побічні симптоми проявляються при прийомі вітаміну С.