З'явилися подробиці розмови між президентам РФ і США-Путіним і Байденом

Не так давно відбулася зустріч глав Сполучених Штатів Америки і Російської Федерації Джозефа Байдена і Володимира Путина. Після цієї зустрічі, експерти заявляють, що повномасштабної війни Росії з Україною не буде, проте провокації з боку самопроголошених республік продовжаться. Про це інформаційному порталу "OBOZREVATEL"заявив глава Фонду" Стоп Інформ терор Росії " Герман Обухов.

Так, Обухов заявив, що вимоги Джозефа Байдена до Путіна щодо України можна перефразувати як "ще раз сунешся — руки обірвемо". Крім того, політик заявив, що зараз існує дві об'єктивні причини, через які Росія не буде нападати на Україну.

Так, перша за версією Обухова причина, по якій війни не буде — проблеми з державними фінансами в Росії. Політик упевнений, що у Кремля "сили ще якісь ще залишилися, але коштів, державних коштів, вже немає".

Другою ж причиною експерт називає те, що в разі нападу Російської Федерації на Україну, Росія "вихопить" черговий пакет економічних санкцій, які приведуть країну до необхідності виживати. Крім того, експерт заявив, що не знає, як Росія в цілому буде виживати надалі, оскільки що для країни, що для Путіна картина вимальовується не дуже райдужна.

Експерт вважає, що Путін, як і раніше, буде проводити провокації, "Л/ДНР" продовжать проводити обстріли і також влаштовувати провокації, проте далі рухатися вони не будуть. Тим не менш, під кінець він зазначив, що готовими потрібно бути до всього.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що російський політолог зробив заяву щодо падіння режиму Путіна.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у центрі Києва стався мітинг через концерт репера Басти.

Також "Hyser" писав, що Міністерство оборони Російської Федерації стягує колони техніки до Криму.