Надя Дорофєєва опублікувала у своєму мікроблозі незвичайне відео. Артистка стояла на колінах перед молодим чоловіком. Що там відбувалося?

У мікроблозі Наді Дорофєєвої з'явився новий пост. Екс-солістка групи "Время и Стекло" виклала в мережу дивний відеоролик. У кадрі Надя стоїть на колінах перед невідомим хлопцем, наспівуючи при цьому: «Викину, викину». Дорофєєва знизу вгору дивиться на свого таємничого супутника.

«Люблю @leokolos за емоції. Люблю вас за підтримку. У кліпу вже 2 мільйони переглядів!» - підписала відео виконавиця.

Як виявилося, таємничим супутником Дорофєєвої виявився режисер Леонід Колосовський, який зняв її новий кліп на пісню «Почему». І так, кліп, реліз якого відбувся 11 червня, вже подивилося більше 2 мільйонів людей. 30 тисяч глядачів залишили під відеокліпом Дорофєєвої свій лайк, а ось 4,5 тисячам користувачів він не сподобався.

Відзначимо, що на короткому відео, яке публікувала Надя, вона постала перед фанатами саме в тому образі, в якому з'явилася в кліпі. Співачка була одягнена в оригінальне вбрання білого кольору, а на її голові була перука з рожевим волоссям.

Нагадаємо, свою популярність Надя Дорофєєва отримала, коли стала частиною дуету «Время и Стекло» разом з Олексієм Позитивом Завгороднім. Група, продюсером якої був Потап, проіснувала 10 років і розпалася в минулому році. З тих пір Надя виступає сольно під псевдонімом Dorofeeva.

Як повідомлялося раніше, у мережі показали, як Надя Дорофєєва виглядала в дитинстві. Зовсім на себе не схожа.

Hyser також писав, що чоловік Наді Дорофєєвої Володимир Дантес показав, як він веселиться з дружиною. Весело провели час.