Зовсім недавно мітингувальники зривали концерти Ані Лорак в Україні. Тепер практично така ж історія відбувається зі співачкою і в Росії.

З моменту окупації Росією Криму і початку війни на Донбасі, українські зірки, які раніше успішно виступали в РФ, повинні були визначитися, на чиєму вони боці. Ані Лорак вибрала Росію, де виконавиця живе вже кілька років і успішно гастролює. Артистка періодично поверталася в Україну і намагалася дати концерти на батьківщині. Однак патріотично налаштовані активісти зривали концерти виконавиці-зрадниці. Тепер схожа ситуація склалася з Лорак в Росії.

Правда, російські активісти і не думали звинувачувати Лорак у зраді. Їх турбує зовсім інше. Як виявилолося, проживаючи і працюючи в РФ, Кароліна практично не платить податки. Так, за минулий рік артистка сплатила податків всього на 165 тисяч рублів.

Тому активісти влаштували мітинг перед виступом Лорак в одному з московських клубів.

"Історія, про яку стало відомо буквально недавно – справжній приклад нахабства і неповаги до країни, в якій заробляєш. За 2019 рік Ані заплатила податків на 165 тисяч рублів. При вартості квитків на концерт доходять до 80 тисяч рублів і суконь за тисячі доларів – це просто смішно", – зазначили організатори мітингу.

Кароліна була змушена рятуватися втечею від активістів. Вона покинула клуб у супроводі своєї охорони і скасувала запланований концерт. Втечу артистки відобразили на відео. Схоже, Кароліні не раді не тільки в Україні, але і в Росії. Такими темпами заробіток виконавиці істотно знизиться.

Як повідомлялося раніше, у мережі показали, як Ані Лорак виглядала в юності. Артистка зовсім на себе не схожа.

Hyser також писав, що Ані Лорак опублікувала свіже фото з Філіпом Кіркоровим, якому заборонили в'їзд в Україну.