У мережі показали модернізовану "Волгу" з двигуном від Lexus і коробкою автомат

У мережі показали класику радянського автопрому з незвичайною модернізацією. Дідову "Волгу" ГАЗ-21 схрестили з Lexus. Що з цього вийшло, показали на сторінці retrogarag в соцмережі instagram.

На представлених знімках красується ГАЗ - 21 "Волга", але це не зовсім той автомобіль, яким всі його знають. Справа в тому, що власник транспортного засобу вирішив додати в нього трохи "перчика". Крім масштабних реставраційних робіт "Волга" перенесла багато змін по технічній частині.

Рідний двигун даного автомобіля замінили й встановили замість нього мотор з Lexus. Також була встановлена автоматична коробка передач. Що не мало важливо автомобіль незважаючи на свій вік виглядає, як новий. На нього приємно подивитися як зовні, так і в салоні.

Судячи з підпису до знімків даний ГАЗ-21"Волга" був виставлений власником на продаж і успішно реалізований. Швидше за все ця "ластівка" стане новим екземпляром в чий то колекції або ж продовжить підкорювати дороги, тим більше, що з новим двигуном це буде ще цікавіше.

Користувачі Мережі не змогли пройти повз такого незвичайного екземпляра і залишили під знімками багато захоплених коментарів.

"Це реально добротно зроблено, особливо індикатор передач, відразу і не знайдеш, і не відрізнити від простої Волги, коротше автору проєкту і його команді величезну повагу, копітка робота виконана", "хороша машина! Я її знаю! Колись ці колеса стояли на моїй Волзі", - написали під знімками.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що колекціонер знайшов в Україні ідеальні ГАЗ-24 Волга і ЗАЗ-965 Запорожець.

Також наш портал інформував, що в Україні виставили на продаж 31-річний ВАЗ-2108 в ідеальному стані і мінімальним пробігом.

Нагадаємо, що у Німеччині знайшли унікальний Дизельний ГАЗ-69 з британським мотором.