Переможці шоу "Холостячка" Ксенія Мішина і Олександр Еллерт розповіли фанатам раніше невідомі деталі шоу. Так, пара розповіла про свій перший поцілунок.

Ксенія Мішина стала героїнею шоу "Холостячка". В кінці проекту актриса вибрала актора і сценариста Олександра Еллерта. Пара досі разом і, схоже, щаслива разом. Однак мало хто знає, що історії кохання з знайомства Ксенії і Олексадра могло і не вийти. Еллерт ледь не зіпсував все під час першого поцілунку.

Як виявилося, на зустріч з Мішиною Еллерт прийшов неголеним і нетверезим. Артист намагався ухилитися від поцілунку з Холостячкою, оскільки, за його словами, не хотів доставити їй дискомфорт. Однак запобігти неминучому йому не вдалося.

"Спочатку, звичайно, я розчарувалася. Дуже засмутилася: Подумала: ну що це за поведінка?",- розповіла Мішина.

Не дивно, що Олександр справив негативне перше враження на Ксенію. Однак потім артисту вдалося змінити думку актриси про себе в кращу сторону.

У пари Еллерта і Мішиної є як свої фаната, так і хейтери, що цілком логічно. Критики не вірять в те, що відносини актриси і сценариста триватимуть довго. А фанати пари, навпаки, бажають їм спільного щастя.

Відзначимо, що подібні історії кохання, які починалися в рамках телепроектів "Холостяк" і "Холостячка" рідко закінчувалися весіллям і створенням сім'ї. Однак у всіх правилах є винятки. Наприклад, історія кохання Микити Добриніна і Даші Квіткової, які вже одружилися і чекають дитину. Як складуться відносини Мішиної і Еллерта, покаже час.

Як повідомлялося раніше, Ксенія Мішина поділилася відвертим знімком. Актриса позувала в міні-купальнику.

Hyser також писав, що Ксенія Мішина зізналася, що зберігає кров Олександра Еллерта. Навіщо актриса це робить?