В Індії вигнаний зі зграї слон вбив 16 людей.

В Індії вже два місяці не можуть зловити слона, який в буквальному сенсі розчавив 16 осіб. Експерти припускають, що він був вигнаний з стада тому що агресивно ставився до самок. Відомо, що слона намагаються зловити в штаті Джаркханд. Тварина вбиває тільки тих людей, які намагаються до нього близько підійти.

Серія нападів слона сталася в травні і червні. Останній напад стався 22 червня, коли слон вбив літню пару, що вийшла на вулицю села незадовго до світанку.

При цьому відомо про те, що слон сам не вламується в будинки. Він нападає тільки на тих людей, які близько до нього підходять. Цілком ймовірно, він відчуває від них якусь потенційну загрозу. Тому таким чином захищає і себе і свою террторію.

Офіцер місцевої лісової служби Сатиш Чандра Рай заявив, що на людей нападає дорослий слон, якому 15-16 років. "Швидше за все, у тварини почався гон, і його вигнали з стада за буйну поведінку і суперництво за самок", - вважає Рай.

Поки зловити слона не вдалося. Але сходам вдалося з'ясувати, що тварина відчайдушно переслідує свою зграю. Так як для нього вкрай важливо возз'єднатися з ними. Тому вийти на його слід досить просто. Але варто врахувати його розміри і агресію. Тоді стає зрозуміло, що це завдання досить складна.

Нагадаємо, раніше в Китаї стадо з 15 слонів, які втекли з природного заповідника, пробиралося через поля в південно-західній провінції Юньнань і залишило після себе 500 кілометрів руйнувань. Тепер все, що вони знесли на своєму шляху доведеться відновлювати. На це може піти досить багато часу. Але головне, що самі слони ніяк не постраждали при цьому.

Раніше Hyser піал про те, що у Росії ведмідь напав на групу школярів, одного хлопчика не змогли врятувати.

Також писали, що у Ялті через повінь 70 крокодилів опинилися на волі.

Нагадаємо, що веселий кіт вирішив трохи заспівати для свого господаря.