У мережі продають 56-річний ЗАЗ-965 в повністю оригінальній комплектації

Українець виставив на продаж оригінальний "горбатий" Запорожець 1965 року випуску. Автомобіль на ходу, проте потребує косметичного ремонту. Оголошення про продаж автомобіля розмістили на сайті rst.ua.

Так, у Чернігові продають ЗАЗ-965 1965 року випуску. За словами власника автомобіль повністю оригінальний. За всі роки експлуатації не змінювалася жодна деталь. Кузов 56-річного "Запорожця" також в прийнятному стані, без іржі, але потребує косметичного ремонту.

ЗАЗ-965 1965 року випуску. Фото: rst.ua
ЗАЗ-965 1965 року випуску. Фото: rst.ua

Також продавець вказав, що автомобіль повністю на ходу, а його пробіг становить 30 тисяч кілометрів, що не дуже і багато для машини розміняла 6-й десяток. Придбати цей екземпляр можна за 900 доларів, що є досить хорошою ціною для ЗАЗ-965 цього року випуску, ще й враховуючи, що він на ходу.

ЗАЗ-965 1965 року випуску. Фото: rst.ua
ЗАЗ-965 1965 року випуску. Фото: rst.ua

Поки автомобіль ніхто не придбав, але цілком ймовірно, що незабаром він знайде собі нового власника, адже вклавши в нього трохи часу і коштів, можна отримати гідний ретро-автомобіль за прийнятну ціну.

Варто відзначити, що автомобілі ЗАЗ свого часу були популярні і закордоном. Їх активно експортували в європейські країни. Так, у Великобританії виявили унікальний двоколірний ЗАЗ-968, який є одним з експонатів в місцевому музеї. Автомобіль зберігся до наших днів в ідеальному стані, немає жодного натяку на іржу. Покататися на цьому "Запорожці "не вийде, проте кожен охочий може відвідати музей і "познайомитися" ближче з класикою радянського автопрому.

Раніше портал Hyser повідомляв, що колекціонер знайшов в Україні ідеальні ГАЗ-24 Волга і ЗАЗ-965 Запорожець.

Також наш портал інформував, що в Україні виставили на продаж 31-річний ВАЗ-2108 в ідеальному стані і мінімальним пробігом.

Нагадаємо, що у Німеччині знайшли унікальний Дизельний ГАЗ-69 з британським мотором.