Анексія Криму стала головною помилкою Путіна, яка призведе до розвалу Росії

Так зване "повернення Криму в рідну гавань" обернулося для Володимира Путіна великими проблемами, які в кінцевому підсумку призведуть до краху Росії як держави. Таку думку висловив політичний експерт Руслан Осипенко в ефірі телеканалу "Україна 24".

На думку експерта Росія захопила Крим і тепер не може його відпустити, тим самим загнавши себе в пастку. Міжнародні санкції, які були введені проти Кремля з часом просто розвалять РФ. Руслан Осипенко зазначив, що крах Росії може відбутися протягом найближчих 10 років. Він навів у приклад розвал СРСР, який падав з 79 по 90 рік минулого століття. Росія має всі шанси повторити його долю.

Експерт зазначив, що санкції діють, адже якщо звернути увагу на рейтинг сталого розвитку, то Україна за 7-річний період обігнала Росію, де розвиток економіки трохи призупинився. За його словами Україна далека від того потенціалу, який має РФ, але в той же час переганяє країну-агресора по багатьох пунктах.

Руслан Осипенко нагадав, що коли Росія забрала країни Балтії, то США, закривши на це очі, продовжили співпрацю з РФ. Якщо недавнього часу у Росії була надія, що з Україною все пройде так само, то зараз це виключено. Кремль вже не зможе відновити ті відносини з Європою і США, які існували до анексії Криму і окупації Донбасу. Таким чином обмежувальні заходи будуть поступово наближати Росію до неминучого краху.

Раніше портал Hyser повідомляв, що відомий політолог з Росії зробив прогноз щодо падіння режиму Володимира Путіна.

Також наш портал інформував, що знаменита російська пропагандистка Ольга Скабєєва вибухнула новою маячнею про "батальйони геїв" на Донбасі.

Нагадаємо, що глава РФ Володимир Путін осоромився через уявні ракети НАТО в Україні.