Володимир Зеленський привітав українських футболістів з виходом до чвертьфіналу чемпіонату Європи

У вівторок, 29 червня збірна України з футболу здобула перемогу в матчі проти Швеції в 1/8 фіналу Євро-2020. У зв'язку з цим глава держави Володимир Зеленський емоційно привітав спортсменів з історичною перемогою. Своє привітання гарант опублікував на сторінці в twitter.

Володимир Зеленський зазначив, що футболісти весь матч трималися на висоті і подякував їм за неймовірну гру.

"Так-а-а, це перемога-а-а! Ми в 1/4 Євро!!! Неймовірна напруга, божевільна заруба в екстра-таймі і феєрична розв'язка на 121-й хвилині. Це було нереально круто! Хлопці, respect, Ви справжні бійці! Бєсєдіну - здоров'я. Слава Україні!"- написав Зеленський.

Також президент опублікував ще одне привітання для українських футболістів в instagram. Зеленський зазначив, що заздалегідь приготував слова і написав би їх незалежно від результату матчу, однак після перемоги писати їх було ще більшим щастям. Гарант зазначив, що Україна здобула історичну перемогу і отримала шанс пройти далі, може навіть до самого фіналу Євро-2020.

Варто відзначити, що напруга на полі з'явилася з самого початку матчу, але вже на 28-й хвилині гри Олександр Зінченко збільшив шанси України на перемогу, забивши перший гол у ворота Швеції. Однак гравець збірної Швеції Еміль Форсберг наприкінці першого тайму забив гол в українські ворота, тим самим зрівнявши рахунок. Другий тайм був дуже напруженим і закінчився нічиєю, проте після нього був призначений екстра-тайм в кінці якого Артем Довбик забив у ворота Швеції ще один м'яч і тим самим приніс Україні перемогу. Наступний матч української збірної з футболу відбудеться в суботу, 3 липня проти збірної Англії.

Раніше портал Hyser повідомляв, що у мережі висміяли істерику росіян щодо гасла "Героям слава" на формі української збірної з футболу.

Також наш портал інформував, що глава держави Володимир Зеленський емоційно відреагував на поразку української збірної на Євро-2020.

Нагадаємо, що відомий польський провидець попередив про велику біду на Євро-2020.