У мережі з'явилися подробиці щодо стану здоров'я колишнього президента України Леоніда Кравчука

Не так давно громадськості стало відомо, що у першого президента України і нинішнього глави української делегації в Тристоронньої контактної групи Леоніда Кравчука погіршився стан здоров'я. Так, в мережі з'явилися подробиці цієї ситуації. Про це повідомляє iнформаційний портал "LIGA.net".

Спікер переговорної групи Олексій Арестович заявив, що екс-президент Кравчук переніс операцію на серці. Він зазначив, що глава делегації в ТКГ попросив не коментувати нічого щодо його стану здоров'я, тільки сам факт операції, так що інформації про самопочуття екс-глави держави поки немає, рівно як і невідомо, чи зможе він продовжити свою роботу в контактній групі і наскільки скоро.

Зазначимо, що раніше прес-секретар Леоніда Кравчука Сибірцева заявила, що перший президент пропустив урочисте засідання Верховної Ради, присвячене 25-річчю Дня Конституції, яке відбулося 28 червня, у зв'язку зі станом здоров'я.

28 червня стало відомо, що його стан не дозволив йому працювати або відвідувати будь-які заходи. Крім того, політику заборонили будь-які навантаження.

Нагадаємо, не так давно перший президент України і глава Тристоронньої контактної групи Леонід Кравчук зробив гучну заяву, в якій порівняв Донбас з "раковою пухлиною", процитувавши письменника Олеся Гончара, який вважав, що цей регіон від України потрібно" відрізати " як злоякісне утворення, щоб в України була можливість повноцінно розвиватися.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що політолог назвав дату краху Російської Федерації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у мережі з'явилася інформація про те, як Зеленський готував українських футболістів до матчу зі Швецією.

Також "Hyser" писав, що Зеленський розповів, в якому випадку на кордоні з Донбасом з'явиться "стіна".