У мережі показали курйозний склад української збірної з футболу

У вівторок, 29 липня збірна України з футболу відіграла історичний матч 1/8 фіналу Євро-2020 проти збірної Швеції. Гра була дуже напруженою, тому в мережі вирішили пожартувати й створили курйозний склад команди. Відповідну фотожабу оприлюднили на сторінці tribuna_ua в instagram.

Попередні ігри української збірної були настільки напруженими і вимотали нерви вболівальників, що в мережі вирішили влучно пожартувати на цю тему. Замість стартового складу гравців автори розмістили в різних позиціях заспокійливі ліки. Єдиним кого на фотожабі не замінили лікарським засобом став рятівник минулих матчів - воротар Георгій Бущан.

До слова, такий курйозний склад був представлений дуже до речі, тому що матч проти збірної Швеції був ще більш нервовим, ніж попередні. Напруга не вщухала протягом всієї гри, проте українським футболістам вдалося забити два м'ячі у ворота противника і пройти далі в 1/4 Євро-2020.

Варто відзначити, що перший гол у ворота Швеції на 28-й хвилині гри забив Олександр Зінченко. Вже наприкінці першого тайму збірна Швеції зрівняла рахунок, забивши гол у наші ворота. Рятівником української збірної став Артем Довбик, який за кілька хвилин до кінця екстра-тайму забив другий і вирішальний гол у ворота Швеції. Завдяки цьому Україна здобула історичну перемогу і 3 липня зіграє в 1/4 Євро-2020 проти збірної Англії.

Раніше портал Hyser повідомляв, що глава держави Володимир Зеленський емоційно привітав збірну України з футболу з перемогою в матчі проти Швеції.

Також наш портал інформував, що відомий польський провидець попередив про велику біду на Євро-2020.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський емоційно відреагував на поразку української збірної на Євро-2020.