Катя Лель записала нове відео для фанатів. Артистка, яка вірить в інопланетян, звернулася за допомогою до вищих сил.

Російська співачка Катя Лель не так давно зізналася, що контактувала з інопланетянами. Зірка розповіла, що побувала на їхньому космічному кораблі. Після "контакту» з "зеленими чоловічками" у артистки випали практично всі зуби. Ні, як стверджує співачка, досліди над нею не ставили, зуби їй не видаляли. Просто під час зустрічі з інопланетянами, як вважає Лель, вона отримала велику дозу радіації, через що і зруйнувалися її зуби.

Тепер Катя вирішила попросити допомоги у своїх інопланетних друзів.

"Сочі! Прошу вищі цивілізації світла допомогти нам, інакше може статися непоправне для людства, люди втомилися жити в страхах і в чиїхось світових іграх . Час прийшов! Люди, дорогоцінні мої, Давайте молитися, щоб нас і наших дітей Господь захистив від темряви і поневолення, давайте освітимо нашу Планету взаємною Любов'ю і світлом, об'єднавшись один з одним! Прошу Вас!!! Дякую!!!» - написала Катя в соцмережі.

Цей пост виконавиця доповнила відеозаписом. "Картинки" на відео немає, зате за кадром чути голос артистки, яка волає до вищих сил.

Відзначимо, що користувачі Мережі розділилися на два табори. Одні повністю підтримують свою улюбленицю і вірять в існування НЛО і інопланетян. Інші ж налаштовані скептично. Вони вважають, що Лель, яка останнім часом не балує фанатів новими піснями, таким чином просто вирішила нагадати про себе. Крім того, в мережі з'явилися чутки, що артистка зловживає алкоголем. Можливо, бачення про інопланетян викликані алкогольним отруєнням.

Як повідомлялося раніше, Катя Лель поділилася сімейним знімком. Співачка чудово виглядає.

Hyser також писав, що Катя Лель опублікувала відео зі спортзалу. Зірка показала, як працює над своєю фігурою.