Концерт відомої української співачка Ані Лорак, який мав відбутися в Москві був зірваний.

Перед самим його початком зібралися мітингувальники і вимагали, що артистка почала платити податки за свої виступи в Росії, пише Telegram-канал "Світські хроніки".

25 червня активісти зібралися з плакатами, на яких писали написані їхні вимоги. Зокрема, вони написали, щоб Лорак платила податки. Через що майбутній концерт був зірваний.

Джерело пише, що за 2019 рік співачка заплатила всього близько 165 тисяч рублів податків, що в перекладі на долари одно 2300 доларів. Що стосується ціни на її квиток, то його вартість досягає 80 тисяч рублів, а це 1100 доларів. Тільки одні наряди співачки коштують тисячі доларів.

Але незважаючи на проведення масових заборон в Москві, концерт Кароліни повинен був відбутися.

У мережі з'явився відеозапис, на якому видно, як Ані Лорак у супроводі охорони втекла з клубу.

У коментарях користувачі пишуть що не потрібно рахувати чужі гроші, і до кінця не розуміють чому зірвали концерт співачки.

Нагадаємо, не так давно в мережі з'явився відеозапис, на якому Лорак стоїть в обіймах колишнього чоловіка Мурата Налчаджіоглу. Відео було зроблено на вечірці у Філіпа Кіркорова, організованої на честь іменин дочки Алли-Вікторії.

За святковим столом зібралася велика кількість друзів, серед яких Ігор Крутой, Анна Нетребко та інші зірки шоу-бізнесу.

Налчаджіоглу ніжно притискав до себе поп-зірку, поки Кіркоров виконував хіт Олександра Сєрова я люблю тебе до сліз". Ані, в свою чергу, не намагалася відсторонитися і виглядала досить щасливою. На святі також була присутня їхня дочка Софія.

Раніше Hyser писав про те, що Ані Лорак опублікувала свіже фото з Філіпом Кіркоровим.

Також Hyser повідомляв, що Ані Лорак продемонструвала свою ідеальну фігуру. Формам виконавиці можна тільки позаздрити.

Нагадаємо, що у мережі показали, як Ані Лорак виглядала в юності. - артистка зовсім на себе не схожа.