Президент Республіки Білорусь зробив раптову заяву щодо наступного президента

Президент Білорусі Олександр Лукашенко, який, у зв'язку зі звинуваченнями у фальсифікаціях на виборах, вважається нелегітимним президентом, раптово звернувся з наставляючою промовою до молоді, яка, за його словами, одного разу очолить державу. Він порадив майбутньому президенту Білорусі берегти імідж. Про це повідомляє Telegram-канал "Пул Першого".

Так, у своєму зверненні до білоруських випускників він сказав, що хтось із них в майбутньому буде стояти замість нього на його місці, і до цього потрібно готуватися, причому незалежно від того, збираються випускники ставати президентом чи ні. Тому, за словами Лукашенка, необхідно в першу чергу думати про майбутнє своєї країни і берегти свої імідж і обличчя.

Лукашенко зазначив, що сам довгий час був студентом, і в його студентські роки, і сьогодні, існує приказка: спочатку студент працює на заліковку, а потім заліковка працює на нього. Таким чином, сьогодні студенти формують своє обличчя і свій імідж, і найважливіше тут зробити так, щоб сформувавши собі імідж, в майбутньому він працював на молодь.

Нагадаємо, що зараз у Олександра Лукашенка досить сумнівне становище в країні. Він очолює Республіку Білорусь протягом вже 25 років, проте результати екзит-полів на останніх президентських виборах передбачали перемогу його політичного опонента-опозиціонера Світлану Тихановську. Однак Лукашенко так чи інакше виграв вибори завдяки Центральній виборчій комісії, яка йому підпорядкована. Підсумком фальсифікацій на виборах і усунення політичних конкурентів для Лукашенка став пакет санкцій із Заходу.

До цього інформаційний портал "Hyser" повідомляв, що Олександр Лукашенко поставив Володимиру Зеленському ультиматум.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Нацкорпус різко відреагував на заяву президента щодо "вагнерівців".

Також "Hyser" писав, що відомий політолог передбачив дату падіння режиму Володимира Путіна в РФ.