Надя Дорофєєва показала шанувальникам ідеальну фігуру в купальнику і зібрала масу компліментів. Артистка розповіла, скільки купальників в її гардеробі.

Схоже, Надя Дорофєєва вирушила на відпочинок. Тільки своє місце розташування артистка не розкриває. У всякому разі про це говорять свіжі знімки в мікроблозі виконавиці. Вже другий пост поспіль Надя публікує свої знімки в купальниках.

Спочатку зірка показала, як ніжиться на шезлонгу в ліловому купальнику-бікіні. А потім продемонструвала свої ідеальні форми в більш спортивній моделі купального костюма.

Дорофєєва розповіла шанувальникам, скільки купальників в її гардеробі, і коли вона стала фанаткою такого одягу.

"Моя пристрасть до купальників прокинулася, коли я почала більше займатися спортом, прийняла і полюбила своє тіло. Зараз у мене штук 10-у відпустці обожнюю їх міняти! Надихаюся цього літа і +1 новим купальником @pumaukraine у своїй колекції», - зізналася зірка.

На новому знімку Надя позує біля мальовничого обриву в чорно-білому купальнику від бренду Puma. Низ роздільного купальника досить відкритий, а ось верх більш закритий, в спортивному стилі. Свій образ Надя доповнила кросівками і романтичною зачіскою. Артистка не стала приймати спокусливі пози для фото, навпаки, вона виглядає невимушено і розслаблено. Для демонстрації своєї стрункої фігури Наді зовсім не обов'язково позувати перед камерою. Струнким ніжкам, тонкій талії і плоскому животику виконавиці можна тільки позаздрити.

Як повідомлялося раніше, у Мережу злили дивне відео, на якому Надя Дорофєєва стоїть на колінах перед таємничим незнайомцем. Чим вони там зайняті?

Hyser також писав, що у мережі показали, як Надя Дорофєєва виглядала в дитинстві. Артистку не впізнати!