Даша Квіткова і Микита Добринін зовсім скоро вперше стануть батьками. Однак на 38-му тижні вагітності у зірки виникли проблеми, якими вона поділилася з шанувальниками.

Вже через два тижні на світ повинен з'явитися первісток Микити Добриніна і Даші Квіткової. Однак на 38-му тижні вагітності у Даші виникли проблеми. Блогер поділилася своїми переживаннями з фоловерами.

«#38weekspregnant і офіційно сьогодні самий нервовий день За весь період вагітності», - написала Даша в соцмережі, викликавши хвилювання серед своїх фанатів.

Однак, виявилося, що турбуватися нема про що. Зі здоров'ям у Квіткової все в порядку, а її хвилювання пов'язані з ремонтом в їх з Микитою будинку, який все ніяк не закінчиться.

"Час на видихнути немає. Через два дні переїзд, а деякі підрядники-розбивають серце. Хочеться випити. На сьогодні все», - поскаржилася Квіткова.

"P. s хочеться, не означає Робити", - додала зірка, поки її не запідозрили а тому, що вона вживає алкоголь під час вагітності.

Цей пост Даша супроводила кадрами з нової фотосесії. Вагітна модель позувала в чорній облягаючій сукні, яка підкреслювала її кругленький животик.

Нагадаємо, Даша і Микита познайомилися на зйомках шоу «Холостяк». Саме Даша стала переможницею сезону. Багато хто не вірив у щирість почуттів цієї пари, проте нещодавно Добринін і Квіткова одружилися, а тепер готуються стати батьками.

Як повідомлялося раніше, Микита Добринін показав, як відзначив річницю весілля з Дашею Квітковою. Що влаштувало зіркове подружжя?

Hyser також писав, що Олександр Еллерт і Ксенія Мішина розповіли про свій перший поцілунок. Виявляється, цієї пари могло і не бути.