У Росії заявили, що Україна пройшла далі в Євро-2020 завдяки російській мові

У вівторок, 29 червня збірна України з футболу зіграла історичний матч проти збірної Швеції в 1/8 Євро-2020. В результаті напруженої гри українські футболісти здобули перемогу, забивши у ворота противника 2 м'ячі, але в Росії побачили в цьому і свою заслугу. Так, російський коментатор Дмитро Губернієв у своєму Telegram-каналі заявив, що Україна пройшла в 1/4 Євро-2020 завдяки російській мові.

Скріншот telegram
Скріншот telegram

Збірна Росії невдало виступила на чемпіонаті Європи-2020, посівши останнє місце в групі В. А ось збірній Україні вдалося не тільки потрапити в 1/8 турніру, а й пройти далі у чвертьфінал Євро-2020. Звичайно, в Росії не змогли втриматися і знайшли в перемозі України "частинку" своєї заслуги.

Російський коментатор Дмитро Губернієв заявив, що секрет українських футболістів - Російська мова. Саме він привів їх до перемоги над збірною Швеції.

"О велика і могутня російська мова! На якій дає вказівки підопічним знаменитий український футболіст і тренер Андрій Шевченко! Олександр Зінченко в інтерв'ю розповість! На прекрасній російській!"- сказав Губернієв.

Варто відзначити, що матч України проти Швеції був досить напруженим і нервовим. Перший гол забив Олександр Зінченко вже на 28-й хвилині гри, проте Швеція незабаром зрівняла рахунок. Другий тайм закінчився нічиєю, проте для визначення переможця був призначений екстра-тайм, наприкінці якого Артем Довбик забив другий, переможний гол. Вже за кілька днів українська збірна вийде на поле проти збірної Англії.

Раніше портал Hyser повідомляв, що президент Володимир Зеленський дуже емоційно привітав українську збірну з футболу з перемогою над Швецією.

Також наш портал інформував, що Володимир Зеленський показав, як готував збірну України до матчу зі Швецією на Євро-2020.

Нагадаємо, що відомий польський провидець попередив про велику біду на Євро-2020.