Відомий актор і зірка серіалу "Поліцейський з Рубльовки" помер у віці 32 років.

Ростислав Гурбіс в день смерті перебував на зйомках кліпу в Костромі, пише "Хочу". За словами представника зірки, він відчув себе погано через напад гострого панкреатиту.

Поки не відома офіційна причина смерті актора, проте його дівчина впевнена, що це недбалість лікарів, які не змогли надати йому допомогу.

Агент актора Катерина Гольцман каже, що дівчина Гурбіса заявила, що медики просто не змогли допомогти юнакові при нападі гострого панкреатиту. Вона досі не вірить в те, що трапилося і не розуміє, як лікарі Костромської лікарні не змогли допомогти чоловікові.

За словами представника, у актора не було серйозних проблем зі здоров'ям, які могли привести до такого результату.

Ростислав Гурбис, фото: Хочу

"У нього загострився панкреатит. Він не те щоб сильно страждав, але були невеликі напади. Ростислав не зловживав алкоголем. Просто такий збіг обставин... Він взагалі сьогодні мав їхати на прем'єру", - каже вона.

Відзначимо, що Ростислав Гурбис знімався в серіалах " Чорнобиль. Зона відчуження", "Поліцейський з Рубльовки", "Кома", "все і відразу", "Практика", "любить не любить"і " безслідно". Останньою кінороботою артиста стала картина Сарика Андреасяна "Проклятий чиновник".

Ростислав Гурбис, фото: Хочу

У Кострому він поїхав, щоб взяти участь у зйомках кліпу для групи Good Times.

Нагадаємо, що два актори серіалу "Вулиці розбитих ліхтарів" пішли з життя за одну добу. Спочатку зупинилося серце Інни Волгіної, а слідом за нею Олександра Лєскова.

Лєскову було 74 і причина його смерті не уточнюється. Відомій російській актрисі Інні Волгіної, яка відійшла в інший світ в ніч на 24 червня, було всього 53 роки.

Раніше Hyser писав про те, що зупинилося серце відомого українського хореографа, члена журі "Танців з зірками" Григорія Чапкіса.

Також Hyser повідомляв, що пішов з життя актор театру і кіно Нед Бітті, який запам'ятався багатьом глядачам за фільмами про Супермена.

Нагадаємо, що на 67 - му році життя зупинилося серце відомого українського вченого і дипломата Богдана Соколовського.