Володимир Путін осоромився під час "прямої лінії"

Глава Російської Федерації Володимир Путін своїми діями неодноразово викликав сміх і подив в мережі. Цього разу під час"прямої лінії" він знову осоромився через розмову з телевізором. Про це інформує видання "Медуза".

Так, глава Кремля вітався і ставив питання спікерам, звернення яких записали заздалегідь. Ймовірно, Володимира Путіна не попередили про те, що питання будуть задаватися не в реальному часі, а можливо він просто не зрозумів в якому форматі буде проходити так звана "пряма лінія".

Першим Путіну показали запис звернення Євгена Цвєткова з Москви. Глава Кремля не розгубився і впевнено привітався у відповідь телевізору. Наступною був запис звернення Катерини Качайлової також з Москви, Путін і тут не розгубився, привітався з відео.

Також президенту РФ показали відео записане Валентиною Слєпцовою з Липецька. Жінка на записі поскаржилася главі країни на ціну закордонних бананів. У відповідь Путін перепитав у відео, по чому банани.

Далі в ефір надійшов реальний відеодзвінок, але попередньо Путіна попередили, що це "жива" людина і з ним дійсно доведеться поговорити. Трохи пізніше глава Кремля вирішив поспілкуватися із записаним заздалегідь роликом жінки з Краснотурьинска. Президент поцікавився яке у неї по батькові. Ведуча помітила спроби президента розв'язати розмову з телевізором і пояснила, що поговорити з жінкою не вийти. Після цього Путін перейшов безпосередньо до відповіді на звернення Росіянки.

Реакція користувачів мережі не змусила себе довго чекати. У соцмережах вже почали з'являтися жарти на тему розмов Путіна з телевізором.

Раніше портал Hyser повідомляв, що політолог назвав дату краху Росії.

Також наш портал інформував, що глава РФ Володимир Путін осоромився через уявні ракети НАТО в Україні.

Нагадаємо, що відомий політолог з Росії зробив прогноз щодо падіння режиму Володимира Путіна.