Володимир Зеленський жорстко відповів на заяви Путіна про "братський народ"

Глава Російської Федерації Володимир Путін під час публічних виступів неодноразово називав росіян і українців одним народом. Однак президент України Володимир Зеленський з висловлюванням глави Кремля не згоден. Він зазначив, що обидва народи мають багато спільного, але при цьому різні. Свою точку зору гарант виклав в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Володимир Зеленський запропонував розставити всі крапки над "і" в питанні чи є українці і росіяни одним народом. За словами президента в громадян України і РФ є багато спільного: історія, перемога над фашизмом, родичі. Але це зовсім не означає, що ми один народ.

Президент України заявив, що якби українці та росіяни дійсно були одним народом, то "в Москві ходили б гривні", а не рублі й над Державною Думою розвивався б не триколор, а жовто-блакитний прапор.

Також Володимир Зеленський підкреслив, що не можна відкрито нападати на Україну, забирати її землі, вбивати людей і в той же час називати нас "братським народом".

До слова, раніше російський політичний експерт спрогнозував швидке падіння режиму Путіна і Росії як держави. За словами експерта "повернення Криму в рідну гавань" вже обернулося для Кремля великими проблемами, які нікуди не подінуться і продовжувати руйнувати РФ. Міжнародні санкції, що діють вже кілька років дають свої плоди і вже через 10 років Росія може повторити долю СРСР.

Раніше портал Hyser повідомляв, що самопроголошений глава Білорусі Олександр Лукашенко поставив ультиматум президенту України Володимиру Зеленському.

Також наш портал інформував, що глава держави Володимир Зеленський заявив, що в Україні буде введено обов'язкове медичне обстеження для людей старше 55 років.

Нагадаємо, що експерт розповів, чи зважиться глава Кремля Володимир Путін віддати наказ про повномасштабний наступ на Україну.