Президент України Володимир Зеленський потужно пожартував над Путіним у своєму новому інтерв'ю.

Зокрема, з гумором український президент відреагував на заяву глави Кремля Володимира Путіна про один народ. У відповідь на це Зеленський зазначив, що в такому випадку над Москвою вже повинен був висіти жовто-блакитний прапор. Про це пише "Апостроф".


Володимир Зеленський додав, що дійсно в українців з росіянами є багато спільного - це частина історії, пам'ять, сусідство, родичі, спільні перемога над фашизмом і спільні трагедії, але цього мало, щоб говорити, що ми один народ. До того ж за словами українського президента, якби українці і росіяни були одним народом, то в Москві ходили б гривні, а над Державною думою висів жовто-блакитний прапор.

Тим більше не можна не відзначити поділ країн, який зараз спостерігається. Всі ці фактори свідчать про те, що все-таки у кожного свій шлях, але Зеленський сподівається, що мета в обох країн одна і полягає вона в тому, щоб закінчити війну на Донбасі і повернути Україні її території.


Адже військовий конфлікт на Донбасі між країнами продовжується і в такій ситуації просто не має сенсу говорити про "один народ", при цьому відкрито захоплювати українські території і продовжувати стрілянину. Зеленський вважає, що всі ці речі очевидні, а тому він не поділяє імперських поглядів Путіна.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Володимира Зеленського розповіли про його висунення на другий термін.

Також наш портал повідомляв, що Зеленський виступив з гучною заявою щодо Донбасу.

Нагадуємо, що президент РФ Володимир Путін осоромився через розмову з телевізором.