Настя Каменських поділилася знімком зі своїм домашнім улюбленцем

Популярна українська виконавиця Настя Каменських вміє підігріти інтерес шанувальників до своєї персони. Знаменитість регулярно ділиться пікантними знімками в самих екстравагантних нарядах. Цього разу співачка розчулила мережу новим знімком зі своїм домашнім улюбленцем. Відповідне фото вона опублікувала на своїй сторінці в instagram.

Настя Каменських вирішила почати ранок з релаксу і поніжитися на літньому сонці в басейні. Судячи з мокрого купальника перед тим як сфотографуватися співачка вже зробила кілька пірнань, щоб освіжитися. Її чоловік Потап, по всій видимості занурюватися в холодну воду не наважився, але співачка не сумує на самоті. Компанію їй склав її домашній улюбленець-собака на прізвисько Мімі.

Каменських вирішила зробити кілька ефектних ранкових знімків, щоб поділиться з шанувальниками, а чотирилапий теж не розгубився і почав позувати разом з господинею.

"Умиротворений ранок, плавно перетікає в день 😌, а вже ввечері - запальний концерт в @cuba_camp Обожнюю коли так!",- підписала фото співачка.

Шанувальники активно стежать за життям виконавиці, тому під знімком моментально з'явилося безліч коментарів, серед яких
багато компліментів і щирих побажань. Але деякі шанувальники помітили якусь схожість між собакою і Каменських. Мабуть, не дарма існує думка, що вихованець це відображення господаря.

"Ви так схожі", "Настя красуня завжди😍 😍", "кайф", "Все натуральне від губ до грудей. Респект", "класне фото", "Красоточки, гарного концерту, щоб все пройшло, як ти задумала", - написали під публікацією.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser повідомляв, що Настя Каменських показала курйозне відео з Потапом.

Також наш портал інформував, що Настя Каменських написала сумне послання Потапу.

Нагадаємо, що колишня дружина Дзідзьо показала нового коханця.