У стінах Верховної Ради в четвер, 1 липня, колишня активістка Майдану і глава "Жіночої сотні" Ірма Крат напасть на нардепа від" Слуги народу " Микиту Потураєва.

Відеозапис інциденту з'явився в соціальних мережах, пише "ТСН".

Напад на народного обранця стався прямо під час його виступу на брифінгу. Спочатку Крат підійшла впритул до Потупаєву, потім дістала телефон і почала знімати його. Після чого вона почала кричати, бити кулаком, а потім сумкою.

Після цього приспіла охорона і вивела жінку під руки.

Пізніше в інтерв'ю вона розповіла, що вибрала Потураєва в якості "жертви" випадково.

Вона підійшла до народного депутата і уточнила, чи є він представником партії "Слуга народу" і коли почула позитивну відповідь, відразу почала його бити кулаками. Як розповідає сама жінка, Потураєв спочатку трохи загубився і похитнувся, після чого вона продовжила бити його, але вже сумкою.

Жінка каже, що таким чином вона висловила від імені всього народу думку з приводу відкриття ринку землі.

Крат каже, що спочатку пояснила політику, що якщо вони не задумаються, що вони приймають не ті закони, то вже восени "їх винесуть вперед ногами". Жінка стверджує, що прийшла на прохання народу тому, що терпіння людей закінчується.

Крат каже, що депутати обіцяли проведення референдуму по ринку землі, що також обумовлено в передвиборчій програмі "Слуги народу". Однак вони не дали його провести.

Активістка стверджує, що 75% українців проти продажу українських земель, однак влада проведення реферндуму проігнорувала.

Раніше Hyser писав про те, що експерт розповів, які небезпеки в собі таїть створення ринку землі.

Також Hyser повідомляв, що в Україні підвищився набір молодих людей у ЗСУ.

Нагадаємо, що стало відомо, яка область позбудеться "Київстару" і чому.