Соратниця Тимошенко зібралася у відпустку, яка обійдеться їй більше річної зарплати

Народний депутат від фракції "Батьківщина" та соратниця Юлії Тимошенко Анжеліка Лабунська зібралася у відпустку, яка обійдеться їй більше річної зарплати. Про це повідомляє telegram-канал "Через плече".

Скріншот
Скріншот

Народна обраниця планує розгулятися цим літо і полетіти у відпустку, який їй обійдеться в кругленьку суму. Про це вона, ймовірно, писала в телефонних повідомленнях, коли перебувала в стінах Верховної Ради.

Журналісти помітили, що соратниця Юлії Тимошенко під час сесії відволікається на телефон і активно пише комусь повідомлення. Як виявилося жінка вже спланувала свій відпочинок влітку і вирішила когось проінформувати на цей рахунок.

Як можна помітити в повідомленні, яке писала нардеп, відпочивати вона планує в США і Домінікані з бюджетом у розмірі 20 тисяч доларів і 219 тисяч гривень. Загальна сума становить 760 тисяч гривень.

Варто зазначити, що згідно з декларацією Анжеліки Лабунської у Верховній Раді вона заробляє 451 134 гривень на рік. Також вона отримує 255 860 гривень для виконання депутатських повноважень.
Таким чином виходить, що на літній відпочинок нардеп планує витратити на 300 тисяч гривень більше, ніж отримує за рік.

Разом з тим слід зазначити, що Анжеліка Лабунська живе зовсім не на одну зарплату народного депутата, у неї є заощадження в сумі понад 59,4 мільйона гривень.

Раніше портал Hyser повідомляв, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко засвітилася у Верховній Раді в новому стильному образі.

Також наш портал інформував, що колишня активістка Майдану і голова "жіночої сотні "Ірма Крат напала на народного депутата від "Слуги народу" в стінах Верховної Ради.

Нагадаємо, що відома українська телеведуча пред'явила серйозні звинувачення голові Мінкультури Олександру Ткаченку.