Милим і зворушливим постав перед своїми шанувальниками один з головних українських хітмейкерів Діма Монатік. Артист опублікував на своїй сторінці в Instagram пост, адресований своїй дружині Ірині з нагоди річниці їх офіційного шлюбу.

Музикант показав шанувальникам фото, зроблене 13 років тому в Луцьку. У кадрі Дмитро і його кохана були відображені під час поцілунку: «Наш перший жартівливий поцілунок на твоєму 22-му дні народження виявився зовсім не жартом!) Через 3 роки ми почали зустрічатися».

Потім він розповів про те, що їхні стосунки пережили багато випробувань і непростих моментів: "Сьогодні рівно 6 років тому ми стали сім'єю офіційно. Хоча, мені здається, ми стали їй якраз після цього поцілунку!». Дмитро Монатік подякував обраниці за те, що вона подарувала йому двох синів, і заявив про те, що дуже пишається своїми спадкоємцями.

Також виконавець пояснив, чому на фото вони позували в таких оригінальних нарядах: «Це костюмована вечірка і я, якщо що, Алладін в циліндрі, а Іріша Мінні Маус😂 😂 😂».

Дмитро Монатік та Ірина Демічева. Фото: Instagram

У коментарях до посту фоловери привітали зоряну пару зі знаменною датою і відзначили, що їх пара по праву вважається прикладом для наслідування: "Любові вам нескінченної до нескінченності! 👏 👏 ", "Дивлячись на Вас, віриш у справжні почуття😍 😍 😍", "Яке фото!!!❤ ️ ❤️❤️❤ ️ Мої вітання, дві нескінченності в одній!", "Хлопці, ви неймовірні! Нехай взагалі щастя сяє вічно❤️❤️❤️😍😍😍😘😘😘".

Дружина Діми Монатіка також опублікувала у своєму мікроблозі пост, присвячений річниці їх любовної історії:

Раніше "Hyser" писав про те, що у Мережу потрапили кумедні кадри спільного виступу Діми Монатіка і Наді Дорофєєвої.

Також наш портал розповів про те, що Діма Монатік зворушив шанувальників знімками своїх синів.

Нагадуємо, що смішне домашнє відео Діми Монатіка захопило мережу.