У мікроблозі знаменитого російського актора Сергія Безрукова з'явилося зворушливе фото, яким він повідомив про прийдешнє поповнення в родині. Артист розмістив спільний знімок з дружиною Анною Матісон.

Як відомо, кохана вже народила йому двох дітей-дочку Машу і сина Степана. Сергій Безруков одружився на режисері Ганні Матісон після відходу від актриси Ірини Безрукової. У шлюбі з нею у нього не було спільних дітей, але він виховував пасинка – Андрія Ліванова, який трагічно загинув у березні 2015 року.

У підписі до нового фото Сергій Безруков і привітав режисерів з їх професійним святом: "Привіт з Сочі, дорогі мої,Хоррошие!!!✊ Сьогодні день режисера ... і ми працюємо!Сним знімаємо кіно️️".

Сергій Безруков з дружиною Анною Матісон. Фото: Instagram

У коментарях до посту шанувальники і колеги актора привітали його з важливою подією в житті і побажали успіхів у всіх починаннях: "ТАТО увійшов у смак 😍. Вітаю вас!", "Ооооооу! 😍 😍 😍 😍 😍 😍 Як я рада за вас🔥❤️", " Ура!!! Безруков молодший / ая скоро з'явиться❤️❤️❤️".

У своєму акаунті Сергій Безруков часто ділиться зворушливими публікаціями, на яких показує, як проводить час з маленькими спадкоємцями:

До слова, у Сергія Безрукова також є позашлюбні діти-дочка Олександра і син Іван від актриси Христини Смирнової. За інформацією інсайдерів, екс-коханка артиста вийшла заміж за підданого Великобританії і разом з дітьми переїхала жити за кордон.

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі з'явилося унікальне фото Володимира Вдовиченкова на зйомках нового кінопроекту.

Також наш портал розповів про те, що зірка "Бригади " Павло Майков розлютив шанувальників дивним постом в соціальній мережі.

Нагадуємо, що фанати стурбовані зовнішнім виглядом актора Дмитра Дюжева.