Сьогодні, 3 липня, о 22:00 за Києвом увага всіх українців буде прикута до телевізора. Ще б пак, вперше в історії незалежної України наша збірна з футболу гратиме у чвертьфіналі чемпіонату Європи. Щоб пройти в наступний етап, кожен футболіст збірної України повинен провести кращий матч у своїй кар'єрі. У цьому їм вирішила допомогти навіть Національна поліція.

Напередодні чвертьфінального матчу Євро-2020 Україна-Англія правоохоронці Миколаївщини записали відеопідтримку футболістам. Поліцейські та учасники ансамблю" Південний Патруль побажали "жовто-синім " здолати збірну Англії. Про це повідомила пресслужба поліції регіону в Facebook.

Так, на сторінці регіонального управління Миколаївській області з'явився відеокліп на пісню "Україно, переможемо!", який був знятий на Центральному міському стадіоні Миколаєва.

Глава Головного управління Національної поліції в Миколаївській області полковник Сергій Шайхет заявив, що вся Україна, і поліцейські не виняток, пишаються нашою збірною і вірять у перемогу України над Англією. Також він додав, що здаватися і сумніватися не можна ні за яких обставин.

"Наш ансамбль" Південний Патруль присвятив спортсменам власну пісню", - цитує прес-служба главу ГУНП в Миколаївській області Сергія Шайхета.

У тексті пісні, крім побажань удачі і перемоги спортсменам, поліцейські співають: "всі грають добре, але м'яч православний. Не лети в наші ворота, побійся Бога".

Більшість українців у соцмережах таку творчість поліцейських оцінили досить позитивно.

"Підтримка поліцейських класна!", "Мені сподобалося, спасибі", "Вау, як круто", " молодці, вперед – до перемоги!", "Як завжди на рівні", "Дкуем вам за підтримку" - написали вони.

А ось особливо прискіпливі не побачили щирості і патріотизму, а лише звернули увагу на стилістичні та орфографічні помилки. Вони заявили, що пісня написана за принципом "два притопи, три прихлопа", з банальними римами і русизмами.

До слова, президент України Володимир Зеленський також підтримав нашу збірну напередодні важливого для іміджу країни матчу. Зеленський по відеозв'язку поспілкувався з українсцями на полі з командою з Англії в рамках чемпіонату Євро-2020.

Зазначимо, що Україна вийшла до чвертьфіналу Євро-2020, обігравши в овертаймі команду Швеції з рахунком 2:1. Підопічні Андрія Шевченка зараз у вісімці найсильніших команд континенту.

Раніше Hyser писав, що відомий польський провидець попередив про велику біду на Євро-2020.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова топлес підтримала збірну України на Євро-2020.

Нагадавши, Володимир Зеленський дуже емоційно привітав українську збірну з футболу з перемогою над Швецією.