У мікроблозі знаменитого російського шоумена Максима Галкіна з'явився черговий зворушливий пост, що оповідає про його сімейні будні.

Артист похвалився кулінарними талантами свого сина Гаріка і викликав бурхливу реакцію у фоловерів. У кадрі Галкін-молодший був зображений під час приготування салату для свого зіркового батька, за що отримав від нього подяку.

До слова, до цього Максим Галкін показав, що продукти, використані для страви, були вирощені в їх власній теплиці.

У коментарях до посту гості сторінки оцінили вміння сина пародиста і відзначили, що дуже приємно дивитися на те, що в такій знаменитій родині спадкоємці ростуть дуже вихованими, і турботливими. Як відомо, у Гаррі є сестра Єлизавета, яка популярна так само, як і її брат.

"Молодець який!😍 Коротше, дитина вже з голоду не помре.👍 😆 Виростить🥒 🥒, збере, приготує!🔥 👏 "- висловила своє захоплення співачка Аніта Цой. "Ось молодці що привчаєте дітей до самостійності😍 🙌❤️", "Батькам респект за таких діток! Розчулювати...", "Поважаю батьків, які дають можливість дитині відчувати себе самостійним! 😊 "- продовжили хвалити артистичну пару фанати.

Варто відзначити, що мама дітей Алла Пугачова також нерідко хвалиться їх досягненнями, але при цьому не хотіла б, щоб вони поповнили ряди блогерів з певним складом розуму і характеру:

Раніше "Hyser" писав про те, що Алла Пугачова публічно заговорила про свої екстрасенсорні здібності і свзяі з небесами.

Також наш портал розповів про те, що у Мережу потрапило відео танців Алли Пугачової та Ігоря Ніколаєва на дні народження Максима Галкіна.

Нагадуємо, що Ігор Ніколаєв поділився подробицями давньої дружби з Леонідом Агутіним.