На території Польщі сталося ДТП в якому постраждали українці.

У Польщі в ДІП з автобусом постраждали українці. Зокрема, у важкому стані перебуває одна дитина та її батьки. Дорожньо-транспортна пригода сталася біля міста Таврун. Також в ДТП потрапив легковий автомобіль. У салоні мікроавтобуса переважно перебували українці. Травми різного ступеня тяжкості отримали четверо з них, включаючи 11-річну дитину.

Про аварію повідомило місцеве видання Nasze Miasto. Вже відомо про те, що українцям надається вся необхідна медична допомога. Ніхто не залишений на вулиці. І це не залежить від наявності медичної страховки.

На місці працюю представники правоохоронних органів, які встановлюють причини ДТП. Як видно з опублікованих кадрів, що від сильного удару мікроавтобус перекинувся на бік на трасі.

Решта пасажирів мікроавтобуса не отримали жодних травм. А ось водія легкового автомобіля затримали правоохоронні органи до з'ясування всіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Генеральний консул України в Кракові розповів, що постраждала дитина перебуває у вкрай важкому стані. У нього серйозне пошкодження голови і селезінки. Його батьки також перебувають у важкому стані, але в іншій лікарні. Лікарі роблять все можливе, щоб врятувати сім'ю. Але поки не дають ніяких прогнозів. Стан пацієнтів дуже нестабільний.

Раніше Hyser писав про те, що у Харкові син депутата потрапив у ДТП.

Також писали, що під Києвом блискавка влучила в авто.

Нагадаємо, що під Києвом фура протаранила авто.