"Укрзалізниця» знову потрапила в скандал.

Щодо сервісу поїздів залізниці України у багатьох людей були питання. Так як не раз в мережі публікували фото того, як насправді виглядають вагони зовні і зсередини. І це абсолютно не пов'язано з класом вагонів. Що в плацкарті, що в купе, що в "люксі" є одні й ті ж проблеми. Але цього разу на сервіс поїздів звернув свою увагу нардеп від президентської партії"Слуга народу". І не тому що він вирішив затіяти перевірку, а тому що йому самому у вагоні "люкс" дали порвану постільну білизну.

Радує в цій ситуації той факт, що працівники залізниці не поділяють нардепів і простих українців і дають порвану постільну однаково всім.

Нардеп Качура їхав у вагоні класу "люкс", де йому видали постільну білизну з діркою на простирадлі. Але не тільки перший комплект білизни виявився невдалим, на другому були плями, а на третьому – чергова Дірка.

У підсумку Качура обурився від такого сервісу, і пообіцяв по приїзду до Києва розібратися з підрядником, який отримує гроші з бюджету за свою роботу.

У своєму гнівному повідомленні він не один раз натякнув на те, що в» Укрзалізниці " процвітає корупція і вище керівництво отримує просто шалені гроші за нібито свою роботу. Але ось сервіс у вагонах залишає бажати кращого.

До слова, це не перший раз, коли депутати так дивуються сервісу "Укрзалізниці"»

Депутат від Партії Слуга народу показав порвані простирадла, які йому запропонували у вагоні класу люкс, фото: скріншот

Депутат від Партії Слуга народу показав порвані простирадла, які йому запропонували у вагоні класу люкс, фото: скріншот

Раніше Hyser писав про те, що українцям підказали, як можна купити квиток на вагон з кондиціонером.

Також писали, що "Укрзалізниця" знову приготувала додаткові поїзди на свята.

Нагадаємо, що у поїзді помер українець, впавши з верхньої полиці.