Ібупрофен - популярне знеболююче. Однак систематичний прийом цих ліків може викликати три серйозних захворювання.

Ібупрофен - це нестероїдний протизапальний засіб, який відпускають без рецепта. Його застосовують при головних і зубних болях, болі в спині і т.д. однак систематичний прийом цих ліків може негативно відбитися на вашому здоров'ї, спровокувавши розвиток трьох серйозних захворювань – серцевого нападу, інсульту і гіпертонії. Про це повідомляють лікарі з клініки Майо (США). Інформацію також підтвердили в Національному інституті охорони здоров'я та передового досвіду (NICE).

"Слід використовувати найменшу ефективну дозу ("ібупрофену", - прим. ред.) протягом найкоротшого часу, необхідного для контролю симптомів", - радить NICE.

Повідомляється, що "ібупрофен" »змінює рівень речовин в крові, які підвищують ймовірність утворення тромбів". Згусток крові може заблокувати артерію і викликати серцевий напад. Також "Ібупрофен" змінює інтенсивність кровотоку в нирках, що призводить до накопичення в організмі води і солі. Це підвищує артеріальний тиск і може призвести до інсульту.

Відзначимо, що в малих дозах і при нетривалому застосуванні «ібупрофен» нешкідливий для здоров'я. Тому при застосуванні знеболюючого необхідно строго дотримуватися доз і тривалості лікування, яке виписав лікар. Самолікування може бути не тільки шкідливо для вашого здоров'я, а і привести до смерті. Будьте обережні і не хворійте!

Як повідомлялося раніше, фахівці розповіли, як правильно чистити судини вдома. Медикаменти не знадобляться!

Hyser також писав, що медики назвали симптоми передозування вітаміном С. Самолікування може нашкодити вашому здоров'ю!