Головний тренер збірної Англії Гарет Саутгейт розповів, що ще до того, як його команда закінчила гру з українською збірною, він вже думав про півфінальний матч Євро - 2020 проти Данії.

Англійська команда забила у ворота збірної України 4 голи за 63 хвилини. До того часу, як всі почули фінальний свисток, рахунок залишався незмінним.

За словами тренера збірної Англії ймовірність того, що українці відіграють за півгодини була мізерно мала і він не вірив, що з їхнього боку будуть забиті кілька голів для того, щоб відігратися.

"Нам ще належить пройти довгий шлях, ми не задоволені. Але я повинен сказати, що думав про наступний матч ще до кінця гри з Україною. Ми ніколи не грали у фіналі чемпіонату Європи. Це ще один шанс увійти в історію", - пише The Guardian.

Саутгей назвав гравців англійської збірної "рішучими і безжальними". Перед грою вони розуміли, хто їх суперник, зробивши висновки на підставі попередніх матчів. За його словами, саме це допомогло їм підготуватися до турніру.

Тренер каже, що відступати назад команда не хотіла - навіть навпаки, англійці хотіли по-справжньому вхопитися за можливість, а не сподіватися на долю.

Після закінчення матчу і програшу українців своє слово сказав головний тренер збірної України Андрій Шевченко. За його словами, на програш з рахунком 0/4 вплинула не тільки майстерність суперників, а й те, що українські хлопці допускали помилки в обороні.

Також він розповів, чого не вистачає команді для того, щоб перемагати найсильніших зі збірних Європи.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова топлес підтримала збірну України на Євро-2020.

Також Hyser повідомляв, що Володимир Зеленський дуже емоційно привітав українську збірну з футболу з перемогою над Швецією.

Нагадаємо, що відомий польський провидець попередив про велику біду на Євро-2020.